Semesterfilmer

Never back down (imdb) (trailer)
Skulle vara en modern Karate Kid men icke, den var inte bra alls. Slagsmålen är tråkiga och nyinflyttad-kille-möter-coolaste-killens-tjej-och-blir-kär känns som det gjorts ett par gånger tidigare.
Betyg: 2/5

Felon (imdb) (trailer)
Stephen Dorf sätts i ett stenhårt fängelse och bryts ner sakta men säkert, tills Val Kilmer dyker upp och agerar mentor. Helt ok film som visar vad som händer när allt tas ifrån en vanlig människa.
Betyg: 4/5

Hancock (imdb) (trailer)
Will Smith är försupen superhjälte, no phun intended. Efter att ha träffat en PR-kille rätar han ut stilen lite och blir en ordentlig superhjälte, sen börjar problemen igen. Det roligaste finns redan med i trailern.
Betyg: 2/5

Kung fu Panda (imdb) (trailer)
Dreamworks har gjort en animerad film med glimten i ögat och än en gång med lyckat resultat. Gullig emellanåt, rolig för det mesta. Jag gillar animerade filmer med denna stilen.
Betyg: 4/5

Big Stan (imdb) (trailer)
Rob Schneider rulle, låg humor och dålig koregrafi i slagsmålen som utgör en stor del av filmen. Ett par skratt men inte mer. Just de sunkiga slagsmålen sänkte filmen totalt.
Betyg: 2/5

Johnny Sunshine (imdb) (trailer)
Kass film, trodde det skulle kunna vara någon b-zombieslaying med humor men inte det inte. Faran med att inte titta åt trailers innan man ser en film. Såg inte ens den färdig.
Betyg: 0/5, undvik.

Hellboy 2 (imdb) (trailer)
Den röde demonen är igång igen, smidig som ett kylskåp plöjer han fram i städerna. Snart dyker en alvkopia upp och vill ta över världen. Specialeffekter som man förväntar sig av en film idag, lite humor, mer magi. Några skådisar som verkar gilla mutanter är Ron Perlman och Anna Walton. De är båda med nästa listade film.
Betyg: 3/5

The Mutant Chronicles (imdb) (trailer)
Fyra företag dominerar världen och krigar om de få resurser som finns kvar år 2707, tills en yttre fiende dyker upp. Mutanter slaktar mänskligheten och gör livet allmänt jävligt. Intressant filter har lagt över filmen, liknande det i Sky Captain and the world of Tomorrow. Teknologin är steampunkig och bössorna stora. Kräver att man accepterar gore över story.
Betyg: 3.5/5

All the Boys love Mandy Jane (imdb) (trailer)
Skolkids blir slaktade ute på en ranch, över medel i denna kategorin.
Betyg: 3/5

This entry was posted in film and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>